Plafonds 2018-10-29T09:25:28+00:00

Systeemplafonds

Systeemplafonds zijn er in alle maten, vorm en kleuren en zijn met name geschikt voor de minder complexe architectuur. Ze zijn eenvoudig en snel te monteren en daarom vaak goedkoper dan vaste gips- en houtplafonds. Ideaal voor panden waar nog eens een kabel verlegd moet worden, een lamp moet worden vervangen of een rooster schoongemaakt wordt. Om deze reden zijn systeemplafonds met name op kantoren, scholen en in ziekenhuizen erg populair.

Onze professionals voorzien u graag van advies op maat.

Vaste plafonds

Gips is het meest gebruikte  materiaal voor vaste plafonds. Het gips wordt gemonteerd op een skelet van hout of blik. Vaste plafonds zijn erg in trek bij luxere woningen en worden vaak gebruikt bij entrees, atheneums en grotere ruimtes van gebouwen. Waarom een vast plafond?

  • Bijna elke vorm is te realiseren
  • Verzorgd, strak en glad ontwerp
  • Warm effect door de lichtval
  • Iets duurder, maar duurzamer

Houten plafonds

De natuurlijke aanblik maakt houten plafonds uniek. Ze worden vaak gebruikt voor buitengallerijen door de bestendigheid tegen wisselende weersomtandigheden. De skeletstructuur zorgt voor veel overeenkomstige eigenschappen met gipsplafonds. Aanwezige (gevarieerde) lattenconstructies worden veelal voorzien van een synthetische stof, om vocht te weren. Deze toevoeging maakt tevens het hout nadrukkelijker aanwezig.

Nog steeds niet precies gevonden wat u zoekt? Wij denken graag met u mee, mits binnen natuurkundige wetten.

Projecten